Blog

LoopbaanNed heeft ruimte voor: (Loopbaan)coaches

Ben jij de zelfstandige (loopbaan)-coach die verdieping zoekt, deel wil uitmaken van een actief netwerk van coaches en zijn/haar positie wil versterken op de loopbaanmarkt?

Dan ben jij de geschikte collega en zoeken wij jou!

Wat is LoopbaanNed:

LoopbaanNed is een coöperatie van zelfstandige coaches en loopbaancoaches met een uitgebreid netwerk in diverse sectoren in Nederland. LoopbaanNed zoekt ter uitbreiding van haar team een enthousiaste, zelfstandige en ervaren (loopbaan)coach.

De doelgroep waar LoopbaanNed zich op richt is divers: zowel in het bedrijfsleven als ook bij overheid, onderwijs en zorg zijn wij werkzaam. Zowel loopbaancoaching als personal- of teamcoaching maakt onderdeel uit van de werkzaamheden van de adviseurs van LoopbaanNed. Tevens is Duurzame Inzetbaarheid een prominent onderdeel van de werkzaamheden van de coaches van LoopbaanNed.

De coaches van LoopbaanNed werken nauw met elkaar samen om hun eigen positie op de markt te verstevigen, gezamenlijk opdrachten te verwerven en elkaar door middel van verdieping en intervisie verder te ontwikkelen.

Gevraagd profiel:

  • Ervaren en gekwalificeerd (loopbaan)coach, NOLOC en/of NOBCO gecertificeerd, zelfstandig ondernemer met ervaring in diverse branches. Ervaring met implementeren en toepassen van Duurzame Inzetbaarheid. Breed netwerk.

Bekend met de coöperatie-gedachte en bereid te investeren in de coöperatie. Netwerker, teamplayer met vernieuwende ideeën, nieuwe markten kunnen aanboren, creatieve denker, ervaring in zowel personal coaching als team-coaching, sensitief en continu bereid te ontwikkelen.

Procedure:

  •  De selectieprocedure omvat een tweetal gesprekken met coaches van LoopbaanNed. Daartussenin maak je een I-screen test om met elkaar te kunnen vaststellen of je voldoet aan het gewenste profiel van de LoopbaanNed (loopbaan)coach.

Wordt de procedure positief afgesloten dan treedt je toe tot de Coöperatie LoopbaanNed. Je blijft zelfstandig vanuit je eigen bedrijf en wordt lid van de Coöperatie met de daarbij behorende verantwoordelijkheden.

Belangstelling?

Heb je interesse om je aan te sluiten bij de coöperatie LoopbaanNed of wil je meer informatie? Neem contact op met Berto van der Manden op 06 – 53848858 of met Karin Ooiman op 06 – 25195498.

Wil je solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie naar info@loopbaanned.nl

Kijk voor meer informatie op www.loopbaanned.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *