Vacature Loopbaancoach LoopbaanNed

Gezocht: Loopbaancoach LoopbaanNed

Ben jij de zelfstandige (loopbaan)-coach die verdieping zoekt, deel wil uitmaken van een actief netwerk van coaches en zijn/haar positie wil versterken op de markt van arbeidsmobiliteit?

Wat is LoopbaanNed

LoopbaanNed is een coöperatie van zelfstandige coaches en loopbaancoaches en adviseert bedrijven en instelling op het gebied van arbeidsmobiliteit en duurzame loopbanen. Dit doen we nu 12,5 jaar. Outplacement, loopbaancoaching, van werk naar werk, individuele coaching, teamcoaching en Duurzame Inzetbaarheid zijn onze aandachtsgebieden. Wij hebben ervaring in diverse branches, zoals de zorg, de financiële wereld, de Food en Agri sector, de logistieke omgeving en ook overheid en semioverheid.

LoopbaanNed zoekt ter uitbreiding van haar team een enthousiaste, zelfstandige en ervaren Loopbaancoach.

De coaches van LoopbaanNed werken nauw met elkaar samen om hun eigen positie op de markt te verstevigen, gezamenlijk opdrachten te verwerven en elkaar door middel van verdieping en intervisie verder te ontwikkelen.

Gevraagd profiel

Ervaren en gekwalificeerd Loopbaancoach, NOLOC en/of NOBCO geregistreerd, zelfstandig ondernemer met ervaring in diverse branches. Ervaring met implementeren en toepassen van Duurzame Inzetbaarheid. Breed netwerk.
Bekend met de coöperatie-gedachte en bereid te investeren in de coöperatie. Netwerker, teamplayer met vernieuwende ideeën, nieuwe markten kunnen aanboren, creatieve denker, zelfstandig, ervaring in zowel personal coaching als team-coaching, sensitief en continu bereid te ontwikkelen.

Procedure

De selectieprocedure omvat een tweetal gesprekken met coaches van LoopbaanNed. Daartussenin maak je een I-screen test om met elkaar te kunnen vaststellen of je voldoet aan het gewenste profiel van de LoopbaanNedcoach.
Wordt de procedure positief afgesloten dan treedt je toe tot de Coöperatie LoopbaanNed. Je blijft zelfstandig vanuit je eigen bedrijf en wordt lid van de Coöperatie met de daarbij behorende verantwoordelijkheden.

Belangstelling?

Heb je interesse om je aan te sluiten bij de coöperatie LoopbaanNed of wil je meer informatie? Neem contact op met Berto van der Manden op 06- 53848858.
Wil je solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie naar berto.vandermanden@loopbaanned.nl.
Kijk voor meer informatie op deze website.