Week van LoopbaanNed

De Week van LoopbaanNed (WvLBN) vindt jaarlijks plaats. In deze week biedt LoopbaanNed een informatieve proeverij van diverse activiteiten aan. Daarmee willen we het belang van persoonlijke ontwikkeling, doorlopend leren en hoe dat te doen, juist in de huidige dynamische arbeidsmarkt, onder de aandacht brengen. En, we willen je laten ‘proeven’ aan concrete instrumenten en advies die je medewerker(s) en jouw bedrijf helpen om verder te ontwikkelen en om wederzijds aantrekkelijk te zijn.

Hieronder volgt een voorbeeld van hoe een eerdere Week van LoopbaanNed er uit zag.

Wat gaan we doen?

We bieden in de Week van LoopbaanNed verschillende activiteiten aan variërend van professioneel advies al dan niet in de buitenlucht, tot luchtiger manieren om blijmakers in het werk te benoemen en te versterken. Ook besteden we aandacht aan reflectievragen die je helpen een eerste stap te zetten in jouw ontwikkeling.

Wat levert het op?

  • advies
  • leuke, praktische oefeningen
  • inspiratie in woord en beeld
  • netwerkcontacten
  • gekwalificeerde sparringpartners
  • menselijkheid in zakelijkheid
  • de beste kwaliteit
  • concrete ideeën waarmee jijzelf en je medewerkers verder kunnen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en een leven lang leren.

Meer weten en/of meedoen?

We bieden de volgende activiteiten aan:

WvLBN Spreekuur

“Spreken is zilver en zwijgen is goud”. En een goed gesprek is goud waard!

Open spreekuur voor management, leidinggevenden en HR-professionals. Zie hier voor meer informatie. Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Na aanmelding wordt er contact opgenomen met je en prikken we een tijdstip.

WvLBN Fotorally

Een beeld zegt meer dan woorden!

Ken jij de blijmaker in je werk? Zegt een beeld voor jou ook meer dan woorden? Doe dan mee met de fotorally en maak kans op een gelukkig-makend Tony Chocolonely pakket. Bovendien ontvangt iedereen die een foto uploadt een veelgebruikte en handige oefening die helpt bij vervolgkeuzes in de loopbaan. Hier kun je er meer over lezen en vind je het formulier waarmee je de foto kunt uploaden.

WvLBN De Frisse Duik

Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot succes!

Ken jij je ontwikkelingswens? En weet je welke vragen je daarbij kunnen helpen? Lees hier meer over de reflectieoefening en hou de tips van ons in de gaten. Ze worden in de WvLBN dagelijks op onze site geplaatst.

WvLBN Netwerkwandeling

LoopbaanNed brengt mensen bij elkaar!

Hou jij van een lekkere wandeling in een prachtig natuurgebied op een centrale locatie in Nederland? En vind je het leuk en nuttig om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd van gedachten te wisselen over je persoonlijke ontwikkeling? Met daarna natuurlijk een hapje en een drankje? Klik hier voor meer voor informatie en de wijze van aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en verdere informatie over exacte locatie en dergelijke.

Laat deze eenmalige kans niet voorbijgaan. En doe mee met de Week van LoopbaanNed!

LoopbaanNed werkt aan werk!