Michel Gerritsen

Voor wie

Iedereen die iets met zijn Carrière wil. Ben je op zoek naar een andere, uitdagende, meer dynamische werkomgeving en functie? Of zit je niet meer op je plek; word je onrustig van je werk; is de balans tussen werk en privé al even zoek? Twijfel je of je over een aantal jaar nog wel Duurzaam Inzetbaar bent? Of is jouw werkomgeving veranderd waardoor je op zoek moet naar die andere baan?

Ja?

Goed om dan een afspraak te maken om hierover door te praten. Een loopbaancoach kan je helpen om zaken inzichtelijk te maken. Belangrijk onderdeel van loopbaan-coaching is zelfbewustzijn. Sta eens bewust stil bij de activiteiten die je dagelijks uitvoert. Wat levert dit op en is dit nog wel wat je echt leuk vindt? Hoe lang wil je dit nog doen?

Dit ben ik

Ik ben Michel Gerritsen (1965).  Ik ben getrouwd en heb 2 studerende kinderen. In het weekend mountainbike of racefiets* ik regelmatig (bij voorkeur naar zee). Daarnaast ben ik sinds kort actief aan het golfen.

Ik ben een ervaren, enthousiaste loopbaanadviseur met kennis van de arbeidsmarkt en de benadering hiervan. Ik werk met vele bedrijven samen in de omgeving van Rotterdam en Utrecht. Als loopbaanadviseur vind ik het belangrijk om open, transparant en mensgericht te zijn.

Door het stellen van kritische vragen, doorvragen en reflecteren ben ik goed in staat om mensen te begeleiden en te helpen in hun zoektocht naar een andere baan. Ik heb een ruime ervaring in werving en selectie, loopbaanadvisering, mobiliteit, outplacement en Duurzame Inzetbaarheid. Ook het toepassen en bespreekbaar maken van Jobcraften pas ik toe.

Achtergrond en ervaring

Ik ben tevens ervaren in workshops en trainingen op het gebied van arbeidsmobiliteit. Sollicitatietrainingen, CV update, Arbeidsmarktanalyse en Arbeidsmarktbenadering zijn mijn specialiteiten.

Ik ben gecertificeerd Noloc Loopbaanprofessional met een ruime ervaring in het HR vak als Recruiter en Loopbaanadviseur. Ik ben tevens DISC gecertificeerd.

Voordat ik in het HR gebied werkzaam was heb ik ervaring opgedaan als leidinggevende in diverse functies. Eerst als teamleider, daarna als projectmanager en later als manager van een stafafdeling.  Deze ervaring als leidinggevende neem ik mee in mijn werk als loopbaanadviseur.

Ook mijn jarenlange ervaring als Recruiter is van toegevoegde waarde voor het vak van loopbaanadviseur. Dit inzicht in de arbeidsmarkt en kennis van vacature- en sollicitatieprocessen helpt om goed te kunnen begeleiden bij het invullen van je loopbaanvraag.

*Coaching tijdens een fietstocht is ook mogelijk!

Missie

Begeleiden, coachen en helpen die goed passende baan te vinden voor mijn cliënten! Gebruik maken van mogelijkheden die Social Media met zich meebrengt. Netwerkcontacten leggen en inzetten, verbindingen maken tussen mensen en duurzame relaties opbouwen en onderhouden!

Werk maken van Duurzame Inzetbaarheid; het plezier opzoeken in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Jobcraften indien mogelijk!

Regio

West Nederland

  • Michel Gerritsen
  • Loopbaancoach
  • 06-40361271
  • michel.gerritsen@loopbaanned.nl

https://linkedin.com/in/michelgerritsen1