Netwerkwandeling

LoopbaanNed brengt mensen bij elkaar!

Het kan weer! Contacten leggen, nieuwe mensen ontmoeten, afspraken maken buiten kantoor of de eigen thuiswerkplek; het kan en mag weer!

Heb jij deze contacten de afgelopen 2 jaar ook zo gemist; heb jij in deze periode voldoende aan lichaamsbeweging kunnen doen?
Wandelen is goed voor je; de 10.000-stappen-per-dag-regel, het Ommetje van Erik Scherder, wandeltelefoontjes in de lunch; misschien ook wel herkenbaar voor jou?

Als de behoefte aan netwerken, de behoefte aan lichamelijke activiteit en de behoefte aan een goed gesprek ook op jou van toepassing is, dan heeft LoopbaanNed een mooi, kosteloos, aanbod voor jou om hier invulling aan te geven.

Op vrijdag 11 maart nodigen de coaches van LoopbaanNed jou uit voor een gezamenlijke wandeling op een centrale plek in Nederland.

Om 15.00 uur vertrekken wij vanaf de locatie Lunterse Goudberg, het middelpunt van Nederland, voor een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Na terugkomst staat er een netwerkborrel en een hapje voor je klaar. We sluiten om 18.00 uur af.

Onderweg ga je in gesprek met elkaar. Centraal thema is Persoonlijke Ontwikkeling. Wat heb jij nodig om jezelf verder te ontwikkelen? Collegiale coaching kan je verder helpen in jouw eigen toekomststappen en -keuzes.

Wandelen, netwerken en over je eigen ontwikkeling praten; kan je een betere combinatie bedenken?