Karin Ooiman

Voor wie

Iedereen die bewust en gestructureerd aan de slag wil met zijn loopbaan en antwoord zoekt op vragen als:

  • Hoe houd ik zelf de regie over mijn werktoekomst, ongeacht de omstandigheden?
  • Wat wil ik zelf?
  • Welke mogelijkheden heb ik?

 

Het hoort bij je leven om op bepaalde momenten en in verschillende fasen stil te staan bij je loopbaan.  Jouw loopbaanvraag is daarmee een levensvraag die tijd en aandacht mag hebben. Ik zorg daarbij voor focus en structuur.

Dit ben ik

Anderen zeggen over mij dat ik serieus ben, van aanpakken weet en vol energie zit. Ik hou van mensen en van hun verhalen. Ik ben nuchter en heb een praktische manier van werken.

Ik bied onafhankelijke, professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding waarbij ik je wil helpen om meer zelfinzicht te krijgen zodat je passende loopbaankeuzes kunt maken.

Dankzij een aanpak op maat vinden we het antwoord op jouw unieke loopbaanvraag. Dit kan variëren van praktische hulp bij het verkennen van de arbeidsmarkt tot het ontdekken van jouw persoonlijke verhaal, drijfveren of  talenten.

Ik ben lid van de branchevereniging van loopbaanadviseurs Noloc en voldoe daarmee aan de strenge eisen die aan erkende loopbaanprofessionals worden gesteld.

Achtergrond en ervaring

Ik ben een ervaren human resources- en loopbaanadviseur in profit- en non-profitsector met loopbaancoaching als specialisme. Ik heb een brede academische achtergrond en aanvullende opleidingen op het gebied van inzetbaarheid, employability en loopbaanmanagement binnen organisaties.  Ook heb ik ruime ervaring met individuele loopbaancoaching zowel binnen organisaties als vanuit eigen praktijk.

Ik weet wat er speelt in MKB bedrijven, bankensector en financiële dienstverlening. Individuele loopbaancoaching  doe ik binnen diverse sectoren zoals food, bankwezen, zakelijke dienstverlening, juridische sector, politie, UWV, gemeenten en voor zelfstandige ondernemers.

MissieIMG_0345lr

Mijn eigen loopbaan ervaar ik als een reis zonder eindbestemming. Het gaat om het onderweg zijn. Of ik dat nu dichtbij in Friesland doe of letterlijk mijn grenzen verleg wat ik in het verleden veel meer deed. De wereld ligt, nog steeds,  aan mijn voeten en biedt mij voortdurend kansen. Iedere dag weer. Die reis is soms spannend, soms zelfs eng maar brengt mij altijd nieuwe, waardevolle inzichten.

Dat gun ik iedereen!

Regio

Noord-Nederland

  • Karin Ooiman
  • it Foardek 6
  • 8447 EJ Heerenveen
  • 06 – 25 195 498
  • karin.ooiman@loopbaanned.nl