Blog

Ontwikkeladvies 45+

Bent u vijfenveertig jaar of ouder?

Denkt u er wel eens over na over hoe uw huidige werk er over een aantal jaren uit zal zien? Heeft u nog genoeg energie tot uw pensioen, maar zeker ook daarna? Zou u misschien nog iets anders willen gaan doen? Droomt u wel eens over uw ideale baan en werkomstandigheden maar vindt u het lastig om te bedenken welke stappen u hiervoor moet nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

U kunt kosteloos gebruik maken van het Ontwikkeladviestraject wat wordt uitgevoerd door de professionele adviseurs en coaches van LoopbaanNed. De adviseurs van LoopbaanNed begeleiden u in minimaal vier uur naar een persoonlijk Ontwikkelplan, waarin u vastlegt waar u de komende periode aan gaat werken. Dit kunnen uiteenlopende thema’s zijn zoals Persoonlijke Ontwikkeling, Scholing, Werkomgeving, Privé-situatie of op het gebied van Persoonlijke Energie.

Na het volgen van het Ontwikkeltraject krijgt u een goed beeld van uw toekomstperspectief en op welke manier u hier invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast zult u goed zicht op uw eigen mogelijkheden hebben.

Interesse? Zoals gezegd, het traject kost niets en biedt u veel! Werken aan bewustwording, zelfinzicht en toekomstoriëntatie met een professionele adviseur van LoopbaanNed klinkt toch heel mooi? Dat is het ook!

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op via info@loopbaanned.nl of bel naar 06-40361271

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *