Blog

LOOPBAAN COACHING Bregje Kroeze-Krebbers

En dan krijg je ineens de kans om de stap te maken die je 5 jaar geleden ook al eens bezighield, maar toen niet durfde. Maar is dit wel de juiste beslissing en past dit wel bij mij? Via een tip van een oud-collega kwam ik bij Berto van der Manden terecht, om me te helpen in deze bezinningsfase.

Mijn keuze viel ook op hem omdat hij zelf werkzaam is geweest in de voedingsmiddelenindustrie en dus veel kennis heeft over hoe deze wereld in elkaar zit.

Ik heb Berto leren kennen als een vriendelijke, innemende maar vooral ook bekwame persoon. Berto wist me steeds op een prettige manier een spiegel voor te houden, wat mij steeds verder bracht in het beslissingsproces. Hij is zeer empathisch, wat fijn is voor jezelf persoonlijk, maar daarnaast kan hij daardoor ook goed de beweegredenen van anderen laten zien. Ook weet hij met rake woorden in no-time de vinger op de zere plek te leggen.

Na mijn ervaring in de onderzoekswereld en het bedrijfsleven, heb ik mede dankzij de coaching van Berto, de stap durven nemen naar het HBO-onderwijs als docente. Ik haal er veel voldoening uit om mijn opgedane kennis nu over te dragen, mijn werk-priveleven is meer in balans en ik leer weer veel nieuwe dingen bij.

Bregje Kroeze-Krebbers

Lecturer Food & Business bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Hiervoor werkzaam als Senior Product Technologist/ Project Leader bij HJ Heinz

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *