Blog

Ontwikkeladvies bij LoopbaanNed als waardevol ervaren

Vanaf 1 december 2020 konden werkenden en werkzoekenden een gratis ontwikkeladviestraject volgen via een gekwalificeerde loopbaanadviseur.

De coaches van LoopbaanNed hebben veel werkenden kunnen ondersteunen met dit initatief. Corona heeft de arbeidsmarkt sterk beïnvloed, met mogelijk grote gevolgen als reorganisatie of mogelijk zelfs ontslag. Goed om steeds weer na te denken over wat deze veranderingen voor u betekenen. Wat zijn mijn kansen, moet ik in beweging komen, waar kan ik vacatures vinden en hoe kan ik mij optimaal op deze veranderingen voorbereiden?

In 2021 en 2022 worden er vanuit de overheid meerdere initiatieven gestart om werkenden verder te helpen bij het vormgeven van hun loopbaan. Dit gebeurt zowel op landelijk niveau als via gemeentes.  U moet dan denken aan loopbaanscans, ontwikkelbudgetten en opleidingsmogelijkheden. Hou voor de actuele stand van zaken deze website in de gaten. 

Wilt u nu al meer informatie voor uzelf of uw organisatie? Stuur dan een bericht naar een van de coaches van LoopbaanNed.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *