Blog

Kosteloos Loopbaantraject voor Rijksambtenaren bij LoopbaanNed

Ben jij Rijksambtenaar? Ben je langer dan 3 jaar in dienst?

Dan kun je een kosteloos loopbaantraject doorlopen bij LoopbaanNed. Het loopbaantraject helpt je als rijksmedewerker om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de Rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten.

Als je ambtenaar bent binnen een van de Ministeries, Rijkswaterstaat, DUO, CJIB, KvK, CBS en nog vele andere organisaties dan kun je hier onder bepaalde voorwaarden aan deelnemen.

Via de regeling Loopbaanadvies (https://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl/Default.aspx) toets je eerst of je in aanmerking komt voor deze regeling. Vervolgens zet je de aanvraag door bij een van de Registerloopbaanprofessionals van LoopbaanNed die een offerte voor je maakt.

Het mooie is dat je zelf bepaalt wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Zie voor meer informatie https://www.noloc.nl/nieuws/rijksmedewerker-krijgt-subsidie-voor-loopbaanadvies-bij-een-rl?id=68317 of neem contact op via info@loopbaanned.nl