Blog

INDIVIDUELE COACHING Danielle van Aarle-Hundscheid

Berto heb ik als zeer fijne coach ervaren. Hij straalt rust uit en heeft een goed luisterend vermogen. Door zijn scherpe blik en kritische vragen weet hij elke keer tot de kern door te dringen.
Hij legt je de woorden niet in de mond en stuurt je niet een bepaalde richting op, maar laat je juist zelf op ontdekkingsreis gaan, op zoek naar je eigen persoonlijke ik. Tijdens die reizen fungeerde hij vooral als klankbord, een podium om mijn ervaringen te delen die ik op mijn reis was tegengekomen en had beleefd. En elk gesprek maakte mij een klein beetje rijker, waar ik nu nog steeds van profiteer. En dat maakt Berto een krachtige, bijzondere coach.

Danielle van Aarle-Hundscheid
Medical Affairs Manager for elderly care BeNeLux at Nutricia Medical Advanced Nutrition, Danone

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *