Blog

Binden en boeien door te laten groeien!

In het jaar van de Persoonlijke Ontwikkeling houdt LoopbaanNed u op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied. Op onze site leest u hier al het een en ander over. Vandaag een item over binden en boeien van uw medewerkers.

Binden en boeien door te laten groeien!

“Mensen hebben de behoefte zich te ontwikkelen. Dat ligt vast in onze genen, omdat het de kans op overleving vergroot”. Maarten Kouwenhoven, 2007.

Uit onderzoek van onder andere LinkedIn blijkt dat het hebben en kennen van doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie een belangrijke reden is om te blijven of om van werkgever te wisselen. Dit onderschrijft bovenstaande quote.

Als werkgever wilt u goede en flexibele medewerkers behouden, in deze tijd van krapte, maar ook met oog op de flexibiliteit en het voortbestaan van uw organisatie, en uw reputatie als werkgever.

Wat blijkt? Een groot aantal van de medewerkers die vertrekken zijn niet op de hoogte van de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Wat kunt u doen om uw medewerkers te behouden?

LoopbaanNed is expert op het gebied van medewerkerstevredenheid,  interne mobiliteit en persoonlijke (loopbaan-) ontwikkeling. We denken graag met u mee.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier